Volotea,companie low-cost spaniola intra pe piața moldoveneasca!!!

O nouă Companie low-cost VOLOTEA,  înființată de cei doi fondatori ai companiei Vueling care a fost fondata in martie  2012 intra pe piata din R.Moldova si va efectua zboruri pe ruta Chișinău — Verona! Incepind cu 18.12.2015 pina pe 10.01.16. Daca v-a fi tot ok, din aprilie vor fi 2 rute pe saptamina regulate.  Preturi intr-o directie incepind de la  25.99 euro.

Volotea este  specializata in zboruri din oraşele mici şi mijlocii din Europa.  Compania opereaza o flota 19 avioane  Boeing 717, proiectate pentru  pentru 125 de  pasageri .  Compania aeriană furnizeaza zboruri  în 67 de oraşe din 10 tari din lume: Franţa, Spania, Italia, Grecia, Croaţia, Cehia, Germania, Albania, Israel, acum si in Moldova. Am rămas impresionata  de look-ul modern al cabinelor aeronavelor Volotea, toate scaunele fiind cu tapiserie din piele.

voloteeea

La moment avem 2 companii care opereaza rutele spre VERONA: Air Moldova si Meridiana. Apariatia  inca unei  companii este foarte benevenita pentru fiecare calator, deorece preturile evident vor scadea si vor avea posibilitatea de-a procura un bilet la un pret mai redus si a calatori mult mai des spre destinitatiile dorite.

Alta noutate buna este ca in sfirsit s-u semnat contracte pentru Rute noi din Chisinau cu Wizzair pentru destinatiile Bologna si Londra (Luton). Preturile incep de la 39.99 si 49.99 euro.

Programati-va din timp calatoriile si economisiti bani pe bilete avia.Va doresc sa va molipsiti de cit mai multe calatorii!!!

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s