Volotea,companie low-cost spaniola intra pe piața moldoveneasca!!!

O nouă Companie low-cost VOLOTEA,  înființată de cei doi fondatori ai companiei Vueling care a fost fondata in martie  2012 intra pe piata din R.Moldova si va efectua zboruri pe ruta Chișinău — Verona! Incepind cu 18.12.2015 pina pe 10.01.16. Daca v-a fi tot ok, din aprilie vor fi 2 rute pe saptamina regulate.  Preturi intr-o directie incepind de la  25.99 euro.

Volotea este  specializata in zboruri din oraşele mici şi mijlocii din Europa.  Compania opereaza o flota 19 avioane  Boeing 717, proiectate pentru  pentru 125 de  pasageri .  Compania aeriană furnizeaza zboruri  în 67 de oraşe din 10 tari din lume: Franţa, Spania, Italia, Grecia, Croaţia, Cehia, Germania, Albania, Israel, acum si in Moldova. Am rămas impresionata  de look-ul modern al cabinelor aeronavelor Volotea, toate scaunele fiind cu tapiserie din piele.

voloteeea

La moment avem 2 companii care opereaza rutele spre VERONA: Air Moldova si Meridiana. Apariatia  inca unei  companii este foarte benevenita pentru fiecare calator, deorece preturile evident vor scadea si vor avea posibilitatea de-a procura un bilet la un pret mai redus si a calatori mult mai des spre destinitatiile dorite.

Alta noutate buna este ca in sfirsit s-u semnat contracte pentru Rute noi din Chisinau cu Wizzair pentru destinatiile Bologna si Londra (Luton). Preturile incep de la 39.99 si 49.99 euro.

Programati-va din timp calatoriile si economisiti bani pe bilete avia.Va doresc sa va molipsiti de cit mai multe calatorii!!!

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s